Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги някои сменял ли е четките на алтернатора на Т.С. Супер .Предполагам ,че няма начин да не се свалят колекторите
    sigpic
    166 JTD - Ex.
    164 Super T.S.
    145 T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
      мисля първо ,че е Алфа 164 и второ дори и да стане, тоя мотор ще дойде малък за тежкото купе и няма да ти дава такъв разход какъвто ис мислиш, за това по добре си купи за 2000лв. една стегната 164-ка с 2.5ТД и ако е здрав мотора ще ти дава 9/100 разход в града
      Колко е по тежко купето от на Кромата?На кромата с тоя мотор разхода е 7-8 в града.И ако 164 не е Фиат с изключение на мотора -бензиновия,то маи и Кромата трябва да е Алфа с изключение на двигателя

Comment

• Е па под капака пише Alfa-Lancia 164
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• ми моята е дизел и тежи 1490кг по талон, не знам, аз лично не виждам смисъл на това тежкото купе да му се слага 1.9Д, ако намериш 1.9ЖТД по съм съгласен
          Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

• Първоначално публикувано от myrko Покажи съобщение
            Колеги някои сменял ли е четките на алтернатора на Т.С. Супер .Предполагам ,че няма начин да не се свалят колекторите
            Ако си достатъчно сръчен с поялника могат да се сменят четките. Аз смених целия регулатор с някакъв тайвански боклук за 15лв и все още работи. Бошовия регулатор е доста скъп.
            Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
            Opel Astra J
            ex:
            Alfa Romeo 164 2.5TD
            Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
            Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• И аз мислех само за четки и с поялника ама разликата им с тайванските е 7 лв.
              Проблема беше в стигането до алтернатора . До сега мислех, че по-свряна кола от 166 няма
              sigpic
              166 JTD - Ex.
              164 Super T.S.
              145 T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                Е па под капака пише Alfa-Lancia 164
                Да,но не винаги всичко е написано,но няма значение,питах нещо но никои не даде конкретен отговор за мене

Comment

• абе някой може ли да ми намери документация какви екстри са се предлагали при купуването и, ценова листа на екстрите ?

Comment

• Първоначално публикувано от myrko Покажи съобщение
                    Колеги някои сменял ли е четките на алтернатора на Т.С. Супер .Предполагам ,че няма начин да не се свалят колекторите
                    аз съм сменял и не съм свалял колекторите.по спомен свалях само предна дясна гума ама свалях целия алтернатор и мойта небеше суперка
                    Last edited by starata alfa; d.m.y г., 22:49.
                    алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                    алфа ромео 164 2.0тс -на части
                    нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                    sigpic

Comment

• абе прави ми впечатление че този раздел става доста пооредял,съвсем ли изчезнаха 164те
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
                        аз съм сменял и не съм свалял колекторите.по спомен свалях само предна дясна гума ама свалях целия алтернатор и мойта небеше суперка
                        Аз ги свалих но не беше нужно
                        Идеята беше да сменя четките на място без да свалям алтернатор ама не се получи
                        Last edited by myrko; d.m.y г., 01:07.
                        sigpic
                        166 JTD - Ex.
                        164 Super T.S.
                        145 T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
                          абе прави ми впечатление че този раздел става доста пооредял,съвсем ли изчезнаха 164те
                          Ами те просто не правят проблеми. Моята вече шеста година я карам и след като я взех сменях няколко тампони по окачването и накладки за общо 210 лева,гърнета за 80 лева и миналата година кабели, свещи, климатика с един радиатор подарък и компредор клима втора ръка за 60 лева и пълнене - забравих за колко ма около 140 лв с монтажа на радиатора май,парче от маркуч за охладителната система преди две-три години - не помня точно за 5-10 лева пак беша, маркуче дето беше изгнило и течеше бенз - 10 лева(добре, че не се подпаллих), съединител около 350 лв (забравих точно ) и нов акумулатор за 105 лева. Тази година някаква помпа за 73 лева и още нещо за 32 лева, тампон биалетка и забравих какво за 53 лева и това са ми разходите общо с труд за около 60-70 хил км ))) (не броя гуми, масла и бенз) Колата основно се кара градско в София - пребройх , че за едно ходене до работа съединителя го ползвам 368 пъти всеки ден ))) Преди последните интервенции мислех , че се е разбила доста, ама като дадеш стотина лева и колата почне да вози пак като нова, как да не се кефиш.

П.П. Още съм с катализатора и е доста поизгнил, да знаете как и къде се изкупуват катализатори - идеята е парите да стигнат за замяната на кат. с резонаторно гърне (искам да мми е тиха колата)

П.П.П. ЧУКАМ НА ДЪРВО, да не взема да я урочасам сега пък аз
                          Last edited by BatVas; d.m.y г., 13:54.
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• асииии......

http://www.youtube.com/watch?v=sybEx...feature=relmfu

Comment

• задните спирачни апарати еднакви ли са на корабите,в ахм на 2.0 ги дават еднакви преди и след фейса,
                              sigpic

Comment

• Трябва да стават. Иначе са уж подобрени след 95 г.
                                Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Working...
                                X